Avís legal

  Aquesta web està administrada per Anna Roig i L’ombre de ton chien. La utilització de la web (en la forma definida a continuació) suposa l’acceptació d’aquests termes i condicions d’ús.

  Termes i condicions d’ús:

  A l’accedir a la nostra web s’accepta que Anna Roig i L’ombre de ton chien no es responsabilitza de cap dany, directe o indirecte, derivat de l’accés i/o ús de la mateixa.

  Tot el material inclòs a la web és propietat exclusiva d’Anna Roig i L’ombre de ton chien i no pot ser utilitzat sense previ consentiment del mateix. Dita informació i continguts estan protegits per drets de propietat intel·lectual, marques comercials i per les lleis. Sense autorització expressa i per anticipat del seu propietari es prohibeix la reproducció, modificació, venda i distribució total o parcial dels continguts d’aquesta web.

  Totes les marques comercials i marques de servei de la web que no siguin propietat nostra són propietat dels seus titulars respectius. Queda totalment prohibida la utilització dels nostres noms comercials i els de tercer continguts a la web en connexió amb un producte o servei que no sigui nostre, o d’alguna manera pugui induir a confusió. Res del contingut a la web s’interpretarà com una concessió de llicència o dret per a utilitzar noms comercials, marques comercials o marques de servei sense la prèvia autorització escrita del titular.

  Degut a que no controlem el contingut de les webs enllaçades, l’usuari accepta que no ens responsabilitzem del contingut de tercers, ni de la precisió, integritat, qualitat, legalitat, utilitat o seguretat del contingut de tercers o dels drets de propietat intel·lectual que en puguin derivar.

   

  BASES DEL SORTEIG “FES-TE SEGUIDOR D’ANNA ROIG I L’OMBRE DE TON CHIEN A SPOTIFY”

  1) L’objecte del sorteig és aconseguir el vostre suport a través de la plataforma Spotify, podent estar així al dia de qualsevol novetat que puguem publicar a través d’aquest servei. Tots els seguidors participants en el sorteig podreu obtenir de forma gratuïta una de les dues entrades dobles pel concert que oferirem el proper 16 de gener de 2015 a L’Auditori de Barcelona, on presentarem els temes del nostre nou disc “Un pas i neu i un pas”.

  2) Per participar-hi, l’únic requisit serà ser usuari de Spotify i ser seguidor del nostre perfil oficial a data 12 de desembre de 2014, data a partir de la qual es realitzarà el sorteig davant notari dels dos guanyadors. Si encara no sou seguidors, només cal que seguiu aquest vincle i feu clic al botó “Seguir”: http://open.spotify.com/artist/4UJe0PktQVNe36XTKCRUyP                                                          

  3) Hi haurà dos guanyadors i el premi consistirà, per a cadascun d’ells, en dues entrades dobles per al concert anteriorment esmentat. Alternativament i de forma voluntària, també es donarà la possibilitat als guanyadors de triar entre l’entrada doble o bé un exemplar del nou disc “Un pas i neu i un pas” signat pel grup en el cas que no estiguin interessats en assistir al concert de presentació a L’Auditori de Barcelona.

  4) Un cop realitzat el sorteig, els guanyadors seran contactats de forma personal a través de la mateixa plataforma adreçant-los un missatge al seu perfil de Spotify, el qual inclourà les dades de contacte on podran adreçar-se per tal de concretar com, quan i a on podran recollir les entrades o els discos.

  5) Un cop notificats els guanyadors, en l’hipotètic cas de no rebre resposta per part d’algun d’ells en un termini màxim de 10 dies naturals a comptar des de la data de notificació, l’organitzador es reserva el dret de realitzar un segon sorteig dels premis que no hagin estat reclamats en el període de temps anteriorment esmentat.

  6) Tots els seguidors participants sense excepció accepten les presents bases del sorteig.

   

   Copyright 2014 Anna Roig i L’ombre de ton chien – Tots els drets reservats